Het Tesselhoes boeken met familie en vrienden korting

Korting en dezelfde faciliteiten

Het Tesselhoes staat op vakantiepark De Krim op Texel. We verhuren het Tesselhoes aan familie en vrienden voor een vast bedrag (niet afhankelijk van de tijd van het jaar) van € 75,- per nacht, plus toeristenbelasting van € 2,40 per persoon per nacht, de provisie die we aan De Krim moeten afdragen (tussen de € 15,- en € 25,- per nacht) en de kosten voor de eindschoonmaak-inclusief-linnenwissel van € 75,-.

Je kunt op beschikbaarheidspagina je gewenste reservering doorgeven; op basis van de periode en aantal personen krijg je dan van ons een email met het totaalbedrag voor je verblijf. Als je dat bedrag binnen 14 dagen betaalt dan zetten wij je reservering in een boeking om en zetten deze boeking in het gastensysteem van De Krim; als je dan nog niet hebt betaald dan vervalt je reservering en komt de periode weer beschikbaar.

Familie en vrienden nemen hun eigen beddengoed, keukentextiel en handdoeken mee. Dit betekent wat extra werk en georganiseer aan jullie kant, maar in ruil hiervoor heb je een voordelig verblijf op Texel. De bedden zijn bij aankomst voorzien van bedlinnen. Je haalt de sleutel net als andere gasten van de receptie van De Krim en kunt ook gedurende je verblijf gratis gebruik maken van het zwembad van De Krim.

Let erop dat je in het Tesselhoes geen huisdieren mee mag nemen, niet mag roken of ‘vapen’ en niet mag frituren.

De provisie van De Krim bedraagt 8% van het tarief dat De Krim zou rekenen als je bij hen in dezelfde periode zou huren (75% hiervan buiten het hoogseizoen). Dit bedrag rekent De Krim ons voor diensten zoals de sleutelafgifte en het gratis gebruik van het zwembad tijdens je bezoek. Nadat je via de beschikbaarheidspagina hebt gereserveerd zoeken wij het precieze provisiebedrag op en nemen dit mee in de prijsopgave die je van ons krijgt toegemaild. Je rekent met ons het totaalbedrag af: verblijfskosten, toeristenbelasting van de gemeente, provisie van De Krim en de kosten van de eindschoonmaak. Wij zorgen voor de afdracht naar gemeente en De Krim.

Rekenvoorbeeld: verblijf van een week (7 nachten) met 4 personen op 7 april
– Tarief van De Krim (inclusief schoonmaakkosten): € 1480,00
– Tarief familie en vriendenkorting (inclusief schoonmaakkosten): 7 x € 75,00 + € 88,80 + € 75,00 = € 688,80
In beide gevallen komt hier nog 4 x 7 x € 2,40 = € 67,20 aan toeristenbelasting overheen, in het geval van De Krim komt er nog 3 x lakenpakket x € 9,95 overheen, die in ons geval in de prijs zijn inbegrepen. De vergelijkbare prijzen zijn dan:
– 7 nachten De Krim met 4 personen totaal € 1577,05
– 7 nachten Tesselhoes met 4 personen met vrienden en familie korting totaal € 756,00

In beide gevallen haal je de sleutel bij de receptie van De Krim, ontvang je een welkomstpakket met informatie over Texel en het vakantiepark De Krim, en kun je gratis gebruik maken van het zwembad van De Krim.

Let erop dat je pas verzekerd bent van een verblijf in het Tesselhoes als je hebt betaald en je reservering is omgezet in een boeking. Je ontvangt dan ook van De Krim via email een bevestiging dat je de sleutel kunt ophalen bij de receptie en dat je gebruik kunt maken van het zwembad.

Praktisch

De 6 éénpersoonsbedden in het Tesselhoes zijn voorzien van een molton matrasbeschermer, dekbed en kussen. Je dient per bed een hoeslaken van 90×200 cm, een dekbedovertrek van 140×200 cm en een kussensloop mee te brengen. Vaak heb je thuis al een passende set, maar anders kun je goedkoop terecht bij bijvoorbeeld Zeeman, Action, Ikea, Kwantum of Hema.

Alle 6 éénpersoonsbedden in het Tesselhoes zijn opgemaakt als je aankomt1. Schoonmaakspullen, wasmiddel, specerijen en andere kleine dingen vind je in het huis tot je beschikking. Maak er gerust gebruik van2.

Een pagina met praktische informatie voor je verblijf in het Tesselhoes vind je hier.

We houden het Tesselhoes in goede staat en gaan er zorgvuldig mee om, zodat familie en vrienden onbezorgd van hun verblijf kunnen genieten. We gaan ervan uit dat gasten diezelfde zorgvuldigheid betrachten. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed werken of stukgaan, mail, bel of app dan even zodat we kunnen overleggen: Carolien 06-24497731 of Rudi 06-53580030.

  1. In het verleden hadden we de noodzaak om je eigen bedlinnen mee te nemen. Dat is komen te vervallen: de bedden zijn opgemaakt als je aankomt en worden door de schoonmaak voorzien van nieuw beddengoed bij de eindschoonmaak. ↩︎
  2. We vragen je wel alles weer op de plaats terug te leggen en in de staat terug te brengen waarin je het aantrof, zodat volgende gasten er ook weer plezier van kunnen hebben. ↩︎