Vakantiepark De Krim

Centrum De Krim

Vakantiepark De Krim is een prachtige buitenlocatie in de mooie natuur van het waddeneiland Texel, gelegen aan de noordkant van het eiland vlakbij het dorpje De Cocksdorp. Het vakantiepark bruist het hele jaar door van de activiteiten en biedt faciliteiten voor jong en oud. Het park heeft chalets, bungalows, villa's, restaurants, winkels, zwembaden, een kampeerterrein en een golfbaan. Het parkcentrum is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.

Golfbaan De Texelse ligt direct naast het Vakantiepark De Krim. Deze 18 holes Linkscourse golfbaan ligt te midden van prachtig, uitgestrekt duingebied. De totale golfaccommodatie bestaat uit een golfschool en -shop, overkapte driving range, putting green en chipping ground, 18 holes Linkscourse Par 72, 18 holes Par 3 baan en clubhuis ’t Hanenhuus.

Meer informatie:

De Krim op Texel vanuit de lucht

Onderstaande foto is van 14 mei 2016 tegen een uur of 11 's ochtends. Het waaide flink en de gebruikte DJI Phantom 2 had behoorlijk moeite om op z'n plek in de lucht te blijven, maar na enig manoeuvreren lukte het toch om een fatsoenlijke foto van het park te maken. De hoogte was toen ongeveer 150 meter.

Het type lens van de camera zorgt voor een bolvormig effect, dat vooral in de hoeken een sterke vertekening van de foto tot gevolg heeft. Linksboven is de zee goed te zien en iets rechts van het midden ligt het parkcomplex met zwembad, restaurants en winkels.

Draadloos internet en digitale televisiekanalen op De Krim

Het hele vakantiepark De Krim is voorzien van draadloos internet ('wifi'). Ieder vakantiehuis heeft hiervoor in de meterkast een speciale voorziening van Kabeltex die internet, wifi en digitale kabeltelevisie combineert. Ieder huis vormt op deze manier een wifi 'hotspot', zodat er in het park een uitgebreide dekking bestaat. Hiernaast staan er op verschillende plaatsen extra zendmasten. Het gebruik van het wifi netwerk op De Krim is gratis en onbeperkt en door het gebruik van glasvezel snel en betrouwbaar.

Naast gratis wifi is er in de vakantiehuizen een speciaal recreatiepakket voor radio en televisie met ongeveer 30 verschillende kanalen. Dit pakket bestaat uit de gebruikelijke radio- en televisiezenders, aangevuld met zenders voor de recreatiedoelgroep bestaande uit Nederlanders, Duitsers en kinderen.

Meer informatie:

Copyright © 2015-2016 Tesselhoes