Een meerdaags bezoek aan Texel begint met een fijne accommodatie!

Beschikbaarheid

Het Tesselhoes is beschikbaar voor een week, twee weken, een weekend of een midweek.

Een verblijf van een week is 7 nachten, van vrijdagmiddag 15.00 uur tot en met vrijdagochtend 10.00 uur. Een weekend is 3 nachten, van vrijdagmiddag tot en met maandagochtend en een midweek is 4 nachten, van maandagmiddag tot en met vrijdagochtend. Een verblijf van twee weken is 14 nachten. De maandag en de vrijdag heten wisseldagen: uw boeking loopt altijd vanaf een wisseldag 15.00 uur tot een wisseldag 10.00 uur.

U kunt aan de hand van de reserveringskalender op deze pagina zien wanneer er nog mogelijkheden zijn voor een verblijf.

Let erop dat het Tesselhoes rookvrij (inclusief ‘vapen’) en huisdier vrij is. Dat betekent dat u in het Tesselhoes niet mag roken, niet mag ‘vapen’ en dat u geen huisdieren mag meebrengen. U mag daarnaast niet in het huis frituren.

Reserveren en boeken

U geeft uw reservering aan, door in de kalender een aankomstdag (maandag of vrijdag) te kiezen waarop uw verblijf moet beginnen. Vervolgens kiest u een een vertrekdag (weer maandag of vrijdag) waarop uw wilt dat uw verblijf eindigt. Verblijven van een week en weekend beginnen altijd op vrijdag, een midweek begint altijd op maandag.

In het geval van onduidelijkheden nemen wij telefonisch of via email contact met u op. Als wij uw reservering hebben gecontroleerd dan ontvangt u van ons een betaalverzoek met het totaalbedrag voor uw reservering. Hierin is aangegeven hoe het totaalbedrag van uw verblijf is opgebouwd. U kunt dit betaalverzoek als een vrijblijvende prijsopgave voor uw verblijf beschouwen.

Let er op dat een reservering pas wordt omgezet naar een boeking als de betaling voor uw verblijf is ontvangen. Wij behouden ons het recht voor om een reservering te annuleren, bijvoorbeeld als we een dubbele reservering hebben ontvangen, als uw betaling niet tijdig is ontvangen of als een reservering onverhoopt samenvalt met onvoorziene onderhoudswerkzaamheden.

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
Gereserveerd

Soort verblijf*:

Voornaam*:

Achternaam*:

Aantal personen*:

Straat plus huisnummer*:

Postcode plus plaats*:

Email*:

Telefoonnummer*: